KobiecePorady.pl

10 sposobów na utrzymanie białych butów w czystości

Białe buty świetnie wyglądają i potrafią dodać charakteru stylizacji. Obecnie zakładamy je nie tylko do jeansów, ale również do sukienek i spódnic, łącząc w ten sposób elegancję ze sportem. Jednak aby dobrze się prezentowały muszą być idealnie białe, a to nie jest łatwe kiedy nosimy je każdego dnia. Na szczęście istnieje kilka sposobów, aby przywrócić im świeży wygląd jak prosto ze sklepu i dziś je tobie zdradzimy.

Kamila -

Powiązane artykuły

  • 14 najciekawszych zastosowań cytryny, które pozwolą Ci rozwiązać wiele codziennych problemów

    Kto z nas nie lubi cytryny? Świetnie sprawdza się jako dodatek do herbaty oraz ważny składnik dań, głównie tych rybnych. Cytryna przywędrowała do nas już w średniowieczu, a tak naprawdę pochodzi z Chin. Ten drobny niepozorny owoc coraz częściej wykorzystywany jest nie tylko jako składnik kuchenny, ale również jako cudowny środek i lek pomocny w zwykłym codziennym życiu. Do czego jeszcze nadaje się cytryna i jej sok dowiesz się czytając do końca.

  • Dlaczego warto jeść awokado? Te korzyści Cię przekonają!

    Awokado jest owocem o wielu właściwościach zdrowotnych. Powinno się po niego sięgać tak często jak to tylko możliwe, gdyż jest to produkt należący do grupy tak zwanych super food. Awokado zawiera sporo tłuszczu, przez co jest kaloryczne, jednak wszystkie tłuszcze w owocu są zdrowe – poprawiają funkcjonowanie organizmu i pamięć oraz koncentrację. Jakie są korzyści płynące z jedzenia awokado?

  • Brzydki zapach butów - jak się go pozbyć?

    Brzydki zapach obuwia jest powodem wstydu dla wielu osób. Często zapach jest tak uciążliwy, że czują go osoby stojące obok. Co gorsza, nieprzyjemnie pachnące stopy można umyć, jednak z butami jest trudniej – nie da się prać ich codziennie. Jak usunąć przykrą woń z obuwia?

  • 14 najciekawszych zastosowań cytryny, które pozwolą Ci rozwiązać wiele codziennych problemów

    Kto z nas nie lubi cytryny? Świetnie sprawdza się jako dodatek do herbaty oraz ważny składnik dań, głównie tych rybnych. Cytryna przywędrowała do nas już w średniowieczu, a tak naprawdę pochodzi z Chin. Ten drobny niepozorny owoc coraz częściej wykorzystywany jest nie tylko jako składnik kuchenny, ale również jako cudowny środek i lek pomocny w zwykłym codziennym życiu. Do czego jeszcze nadaje się cytryna i jej sok dowiesz się czytając do końca.