KobiecePorady.pl

Jakie są sekrety idealnego smażenia na patelni?

W wielu przypadkach to właśnie na smażeniu skupia się codzienne przygotowywanie domowych posiłków. Dlatego dziś przedstawimy kilka porad na to, aby w pełni wykorzystać potencjał posiadanej przez nas patelni.

Kamila -
Artykuł partnerski

Powiązane artykuły

  • Przepis na bułki z przedziałkiem

    Bułki z przedziałkiem: są całkiem łatwe do zrobienia — przy pomocy miksera, ich miąższ jest sprężysty i zwarty, najlepiej smakują w dniu pieczenia.  

  • Pizza z malinami, truskawkami, wanilią i mascarpone

    Pizza z owocami to świetny pomysł na letni deser, spodoba się zarówno dorosłym jak i dzieciom. Jest kolorowa, pyszna i łatwa w przygotowaniu. Możecie użyć do niego gotowego spodu do pizzy lub pizzę własnego wypieku, co jest bardzo łatwe, wymaga jedynie nieco więcej czasu. Będzie świetnym uzupełnieniem do letniego bufetu czy grilla.

  • Keks z rokfortem, gruszkami i orzechami laskowymi

    Smaczny i oryginalny keks na jesienną kolację, aperitif, przekąskę lub piknik; to naprawdę idealna słodko-słona kompozycja, gruszki dodają mu lekko, ale tylko lekko słodkiego posmaku, który złagodzi ostry smak rokfortu. Ten prosty w przygotowaniu keks niewątpliwie zachwyci Waszych gości.

  • Keks z rokfortem, gruszkami i orzechami laskowymi

    Smaczny i oryginalny keks na jesienną kolację, aperitif, przekąskę lub piknik; to naprawdę idealna słodko-słona kompozycja, gruszki dodają mu lekko, ale tylko lekko słodkiego posmaku, który złagodzi ostry smak rokfortu. Ten prosty w przygotowaniu keks niewątpliwie zachwyci Waszych gości.