KobiecePorady.pl

Planujemy wakacje - "Lasty" czy "Firsty"?

Co roku zadajemy sobie to pytanie. Każdy sezon jest inny. Zdarzały się lata kiedy najlepiej na zakupie wycieczki wychodzili Ci, co zrobili rezerwację jeszcze w zimie. Dla tych, co czekali na lasty nie było już miejsc w samolotach. A urlop jest zaplanowany. Co robić? Złość, rozgoryczenie, żal... "Niech Pani coś zrobi, mam zaklepany urlop, najpóźniej za 3 dni muszę wylecieć". I tak kocham swoją pracę :-)

Karina Sapieha - Tajemniczy Gość -

Powiązane artykuły

  • #12 Wszechobecna DIETA

      Idzie wiosna! Musisz schudnąć! Czas na NOWĄ DIETĘ! Z nami schudniesz w miesiąc! A z nami w tydzień! Kup te tabletki – odchudzą Cię o 10 kg w 2 tygodnie! To jedz! A tego nie jedz!  

  • 6 powodów, dla których smartfon w podróży nie wystarczy

    Fotografowanie smartfonem ma różne zalety. Jest łatwe, szybkie, no i przede wszystkim telefon mamy zawsze przy sobie. Są jednak sytuacje, gdy ten mały, zgrabny aparacik nie pozwoli Ci zrobić takich zdjęć, jakie byś chciała. I niestety, możesz się o tym przekonać już podczas podróży, gdy trudno będzie wziąć znikąd lepszy aparat, skoro się go nie zabrało z domu.

  • 7 prostych sposobów na pozbycie się nieśmiałości

    Nieśmiałość w oczach innych bywa urocza, a nawet pociągająca. Jednak osoby, które się z nią zmagają, wcale nie uważają tej cechy za zaletę, a wręcz przeciwnie. Lęk przed publicznym wystąpieniem czy poznaniem nowych osób jest paraliżujący, a cierpi na tym życie towarzyskie i zawodowe. Przedstawiamy kilka skutecznych sposobów na to, jak radzić sobie z nieśmiałością.

  • Ocet jabłkowy dobry na wszystko! 8 sprawdzonych zastosowań!

    Ostatnimi czasy jest on niezwykle popularny produktem, chociaż jeszcze kilkanaście lat temu raczej nikt w naszym kraju o nim nie słyszał. Mowa o occie jabłkowym, który pojawia się w coraz większej liczbie polskich domów. Trudno wszak się temu dziwić, ma bowiem szeroki wachlarz różnorakich zastosowań. Jakich? Już odpowiadamy! Przypomnijmy tylko, że ocet jabłkowy uzyskiwany jest na skutek fermentacji jabłek albo jabłecznika. Przyda się w kuchni i nie tylko!