KobiecePorady.pl

5 drobnych rzeczy, przez które jesteś mniej atrakcyjna

Kilka drobnych rzeczy, które sprawiają, że możesz czuć się mniej atrakcyjna. Sprawdź czy też tak postępujesz.

Kamila -

Powiązane artykuły

  • 5 minimalnych zmian, po wprowadzeniu których poczujesz się szczęśliwa

    Chciałabyś poczuć się bardziej szczęśliwa? Masz wrażenie, że życie przecieka Ci przez palce, a Ty nie umiesz z niego czerpać pełnymi garściami? Dowiedz się, co może sprawić, że wzrośnie Twoje poczucie szczęścia.

  • Czym jest diagnoza z języka? Opowiada dietetyk Anna Orzeł

    Po praz pierwszy zetknęłam się z tematem diagnozy z języka 2 lata temu podczas kursu dietetyki wg TCM (Tradycyjna Chińska Medycyna przyp. red.) Przyznam szczerze, że wtedy zagadnienie wydawało mi się bardzo obszerne, wszystko było nowe. Na tyle jednak wydało mi się interesujące, że postanowiłam poszerzyć swoją wiedzę z tego zakresu, oczywiście z myślą o stosowaniu tej metody w swojej pracy. W lutym tego roku miałam przyjemność uczestniczyć w kolejnym już kursie Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, który dotyczył właśnie diagnozy z języka.

  • Cukinia na wiosenno-letnie odchudzanie

    Cukinia jest warzywem lubianym w Polsce przez tych, którzy choć raz jej spróbowali. Neutralna w smaku, zanim zostanie przyprawiona, może służyć za tzw. bazę wielu dań. Jest doskonałym zagęszczaczem takich potraw, jak leczo lub różnego rodzaju zupy. Używa się jej zwykle zamiast mąki, która tuczy. Właściwie cukinię obecnie można mieć na talerzu przez cały rok, bo naturalnie w Polsce występuje na polu latem, ale właściwie plantatorzy uprawiają ją obficie w innych krajach i do naszych marketów dostarczana jest cały czas. O walorach smakowych wie prawie każdy, kto ją jada, jednak nie wszyscy zdają sobie sprawę, jak świetnie wspomaga np. odchudzanie.

  • Cukinia na wiosenno-letnie odchudzanie

    Cukinia jest warzywem lubianym w Polsce przez tych, którzy choć raz jej spróbowali. Neutralna w smaku, zanim zostanie przyprawiona, może służyć za tzw. bazę wielu dań. Jest doskonałym zagęszczaczem takich potraw, jak leczo lub różnego rodzaju zupy. Używa się jej zwykle zamiast mąki, która tuczy. Właściwie cukinię obecnie można mieć na talerzu przez cały rok, bo naturalnie w Polsce występuje na polu latem, ale właściwie plantatorzy uprawiają ją obficie w innych krajach i do naszych marketów dostarczana jest cały czas. O walorach smakowych wie prawie każdy, kto ją jada, jednak nie wszyscy zdają sobie sprawę, jak świetnie wspomaga np. odchudzanie.