KobiecePorady.pl

Przepis na krem z dyni z imbirem

Mamy już co prawda grudzień, ale w sklepach spokojnie można zaopatrzyć się jeszcze w dynie. Zachwycają nas one nie tylko swoim różnorodnym kształtem, ale przede wszystkim kolorem, którego tak nam teraz brakuje. Za oknem szaro, buro i deszczowo, może zatem piękne kolory na talerzu chociaż na chwilę wywołają u nas uśmiech na twarzy.

Z maminego zeszytu -

Powiązane artykuły

  • Przepis na sycącą potrawkę z ryżu i kurczaka

    Ta potrawka z ryżu i kurczaka smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. A jeśli zostanie jej z obiadu, wystarczy zapakować do pudełeczka i zabrać na drugi dzień do pracy. To sycące, smaczne danie sprawdzi się również w podróży, kiedy chcemy zabrać ze sobą zdrowy posiłek i nie martwić się, że nie mamy go gdzie podgrzać. Warto wypróbować ten nieskomplikowany przepis.

  • Delikatne i złociste gofry z bitą śmietaną, czyli jak zrobić idealne gofry

    Delikatne i złociste gofry z bitą śmietaną i sezonowymi owocami, to rewelacyjny przysmak na podwieczorek. Oczywiście niektórzy wolą z konfiturą, frużeliną lub po prostu posypane cukrem pudrem. Nie ważne z czym je zjesz, bo żeby zrobić takie gofry najpierw musisz poznać zasady, dzięki którym Twoje gofry będą mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz, czyli będą idealne.

  • Jak zrobić chipsy z ciecierzycy?

    Kochasz jeść chipsy, ale czy wiesz, że zawierają wiele chemicznych dodatków?  Warto pomyśleć o zrobieni swoich, zdrowych chipsów z ciecierzycy. Dziś blogerka przygotowała dla Was smaczny przepis! 

  • Delikatne i złociste gofry z bitą śmietaną, czyli jak zrobić idealne gofry

    Delikatne i złociste gofry z bitą śmietaną i sezonowymi owocami, to rewelacyjny przysmak na podwieczorek. Oczywiście niektórzy wolą z konfiturą, frużeliną lub po prostu posypane cukrem pudrem. Nie ważne z czym je zjesz, bo żeby zrobić takie gofry najpierw musisz poznać zasady, dzięki którym Twoje gofry będą mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz, czyli będą idealne.