KobiecePorady.pl

Świąteczny filet z sandacza w sosie holenderskim z serkiem topionym

Przepis poleca Robert Muzyczka, ekspert kulinarny MSM Mońki

Kamila -

Powiązane artykuły

  • Wietnamska zupa Pho ze śliwkami kalifornijskimi, imbirem i cebulą dymką

    Kuchnia Wietnamu charakteryzuje się przede wszystkim wyrazistym smakiem i intensywnym aromatem. Flagowym daniem tej kuchni, oczywiście poza sajgonkami, jest zupa Pho. Ta tradycyjna potrawa zyskuje coraz większą popularność także w Polsce. California Prune Board proponuje wersję ze śliwkami kalifornijskimi, imbirem i cebulą dymką.  

  • Krewetki zapiekane w pomidorach z serem

    Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy

  • Domowy zielnik: Sposób na świeże i aromatyczne przyprawy poza sezonem

    Wiosną i latem, gdy przypada pełnia sezonu na wszelkie warzywa i owoce, znacznie łatwiej jest przygotować aromatyczny i apetyczny obiad. Jednak, gdy tylko drzewa zaczną przybierać bajeczne kolory, a chodniki pokryją się kasztanami, kreatywne gotowanie przysparzać może nieco większych problemów. Jak z całorocznych i prostych w smaku warzyw przygotować danie, którego nie powstydziłby się prawdziwy szef kuchni? Odpowiedzią są świeże zioła, które bez przeszkód uprawiać możemy w domu, przez cały rok.

  • Domowy zielnik: Sposób na świeże i aromatyczne przyprawy poza sezonem

    Wiosną i latem, gdy przypada pełnia sezonu na wszelkie warzywa i owoce, znacznie łatwiej jest przygotować aromatyczny i apetyczny obiad. Jednak, gdy tylko drzewa zaczną przybierać bajeczne kolory, a chodniki pokryją się kasztanami, kreatywne gotowanie przysparzać może nieco większych problemów. Jak z całorocznych i prostych w smaku warzyw przygotować danie, którego nie powstydziłby się prawdziwy szef kuchni? Odpowiedzią są świeże zioła, które bez przeszkód uprawiać możemy w domu, przez cały rok.