KobiecePorady.pl

Zdrowe frytki z tofu

Dla miłośników kuchni wegetariańskiej mam dzisiaj przepis na zdrowe frytki z tofu z dodatkiem migdałów, orzechów laskowych oraz przypraw, są chrupiące i smaczne i będą urozmaiceniem w codziennym jadłospisie.

Smaki Francji -

Powiązane artykuły

  • Kwiaty cukinii w cieście naleśnikowym

    Kwiaty cukini w cieście naleśnikowym są naprawdę pyszne i mogą stanowić świetną przekąskę na wieczór przed telewizorem lub na letnie przyjęcie. Serdecznie zachęcam do ich spróbowania!

  • 5 smacznych potraw z dyni, które smakują wyśmienicie

    Jesienną porą nie ma nic lepszego od rozgrzewającej potrawy z dyni. Jest to cudowny produkt, który posiada wiele zastosowań. Obecnie znaleźć można setki inspiracji, które nakłaniają nas do robienia z dyni praktycznie każdej znanej nam potrawy. My wybraliśmy te najlepsze propozycje. Oto one!

  • Lody mogą być zdrowe!

    Znają je wszyscy. Są lubiane przez najmłodszych jak i seniorów. Czy jednak jesteśmy skazani wyłącznie na gotowe lody produkowane masowo? Kiedy upał staje się nie do zniesienia, szukamy ochłody i orzeźwienia. Sięgamy wtedy po lody ze sklepowych zamrażarek. Niestety, lody produkowane masowo zawierają mnóstwo niezdrowych składników: od syropu fruktozowo-glukozowego i cukru, przyczyniających się bardzo często do rozwoju cukrzycy, tłuszczów nasyconych, mogących zwiększać poziom cholesterolu, po dodatki chemiczne, które udają smaki i aromaty. Po zjedzeniu loda z takimi składnikami, wątroba i trzustka mają sporo pracy.

  • Lody mogą być zdrowe!

    Znają je wszyscy. Są lubiane przez najmłodszych jak i seniorów. Czy jednak jesteśmy skazani wyłącznie na gotowe lody produkowane masowo? Kiedy upał staje się nie do zniesienia, szukamy ochłody i orzeźwienia. Sięgamy wtedy po lody ze sklepowych zamrażarek. Niestety, lody produkowane masowo zawierają mnóstwo niezdrowych składników: od syropu fruktozowo-glukozowego i cukru, przyczyniających się bardzo często do rozwoju cukrzycy, tłuszczów nasyconych, mogących zwiększać poziom cholesterolu, po dodatki chemiczne, które udają smaki i aromaty. Po zjedzeniu loda z takimi składnikami, wątroba i trzustka mają sporo pracy.