KobiecePorady.pl

Niezwykle aromatyczna tarta borowikowa!

Niezwykle aromatyczna tarta. Jeżeli po świętach mało wam grzybów to bardzo polecam ten wariant. Chrupki krakersowy spód, kremowe nadzienie i zapach grzybów. Borowiki mogą być mrożone (ja wybrałam tę opcję) lub suszone (wtedy grzybów dodajemy ok. połowę mniej, wcześniej należy je namoczyć).

dorotawkuchni.pl -

Powiązane artykuły

  • Przepis na zupę pesto z fasolką szparagową

    Oto propozycja na wyjątkową zupę dla wszystkich tych, którym znudziły się tradycyjne zupy. Zupa pesto z żółtą fasolką szparagową to zupa o wyjątkowym smaku! Jestem pewna, że fani zup ją pokochają :)

  • Przepis na zupę pesto z fasolką szparagową

    Oto propozycja na wyjątkową zupę dla wszystkich tych, którym znudziły się tradycyjne zupy. Zupa pesto z żółtą fasolką szparagową to zupa o wyjątkowym smaku! Jestem pewna, że fani zup ją pokochają :)

  • Wegetariańskie kotlety z ciecierzycy

    Ostatnimi czasy bardzo popularne zrobiły się kotlety warzywne. I nic dziwnego. Są smaczne, pożywne i bardzo zdrowe. Takie danie można przygotować praktycznie z każdego warzywa, jakie tylko nam przyjdzie do głowy. Buraki, fasola, cebula, marchew, seler. Możliwości i połączenia smakowe są nieograniczone. Dziś natomiast skupimy się na niezwykle smacznych kotletach z ciecierzycy.

  • Przepis na szampańską wuzetkę

    Ciasto idealne na karnawałowe imprezy...bo to ciasto na bąbelkach :) Tradycyjna wuzetka mojej babci wzbogacona przeze mnie dodatkiem szampana. Pyszne, wilgotne i puszyste ciasto pachnące szampanem.