KobiecePorady.pl

Przepis na pyszne placuszki z piersi kurczaka

Przepis na pyszne na placuszki z piersi kurczaka. Jeśli masz chwilkę to warto zrobić je na obiad. Wszyscy domownicy będa zachwyceni! Satysfakcja gwarantowana.

Magda (La grande e la piccola cu -

Powiązane artykuły

  • Jak zrobić dressing i co zrobić, żeby sałata zawsze smakowała wyśmienicie?

    Osoby, które jedzą dużo zielonych warzyw liściastych, rzadziej chorują, są szczupłe i mają ładną cerę. Nie żałujmy sobie sałaty, bo sałata jest zdrowa i bardzo smaczna. Można ją jeść samą i z dodatkami. Jest w czym wybrać, bo rodzajów sałaty jest naprawdę wiele: rukola, lodowa, masłowa, roszponka, rzymska. Wystarczy zrobić sos, dressing, dodać ulubione warzywa, ser lub grzanki i już mamy pyszną przekąskę. Jeśli dodamy grillowanego lub pieczonego kurczaka będziemy mieli pyszny sycący obiad lub kolację.

  • Chleb z ziemniaków bez wyrastania

    Wykonanie własnego, zdrowego chleba może wydawać się  bardzo trudne. Nic bardziej mylnego może to być prosta i przyjemna czynność. Poznaj przepis na chleb z ziemniaków bez wyrastania

  • Jak zrobić dressing i co zrobić, żeby sałata zawsze smakowała wyśmienicie?

    Osoby, które jedzą dużo zielonych warzyw liściastych, rzadziej chorują, są szczupłe i mają ładną cerę. Nie żałujmy sobie sałaty, bo sałata jest zdrowa i bardzo smaczna. Można ją jeść samą i z dodatkami. Jest w czym wybrać, bo rodzajów sałaty jest naprawdę wiele: rukola, lodowa, masłowa, roszponka, rzymska. Wystarczy zrobić sos, dressing, dodać ulubione warzywa, ser lub grzanki i już mamy pyszną przekąskę. Jeśli dodamy grillowanego lub pieczonego kurczaka będziemy mieli pyszny sycący obiad lub kolację.

  • Sprawdzone przepisy: Filet z kurczaka na 3 sposoby

    Kto nie lubi pysznego, soczystego fileta z kurczaka? Chyba niewiele rąk zostało podniesionych w górę! Tymczasem dość rozbijania mięsa tłuczkiem, panierowania i smażenia. Pora na mięso z piekarnika lub duszone w aromatycznym sosie. Białe mięso to mięso suche – mało wilgotne i pozbawione tłuszczu. Aby było soczyste dodajemy do potrawy dokładnie to, czego w mięsie brak – delikatny tłuszcz i płyn. Pora wypróbować nowe sposoby przygotowywania fileta z kurczaka!