KobiecePorady.pl

Przepis na makaron z tuńczykiem

Pomysł na obiad zainspirowany kuchnią włoską - makaron fusilli z tuńczykiem, oliwkami i suszonymi pomidorami.

Kuchenne innowacje -

Powiązane artykuły

  • Tarta z łososiem, ricottą i pomidorkami koktajlowymi

    Wytrawne tarty, quiches i tarteletki to świetny pomysł na letni obiad lub piknik. Dobrze smakują na ciepło, ale można je również podać na zimno. Smaczne i efektowne, dają wiele swobody w łączeniu przeróżnych składników, dobrze smakują zarówno na cieście kruchym, jak i francuskim, również tym gotowym, co skróci czas przyrządzenia tarty. Ja proponuję Wam dzisiaj tartę z łososiem, ricottą i pomidorkami koktajlowymi, jest kolorowa i lekka, a podana z bukietem sałat smakuje wyśmienicie.

  • Letnie orzeźwienie w zdrowej wersji homemade? Z SodaStream to możliwe!

    Letnia pora roku i wysokie temperatury powietrza skłaniają do spożywania lekkich i orzeźwiających napojów. Co zrobić kiedy jednak z każdej strony czyhają na nas wakacyjne pokusy, jak np. słodkie lodowe koktajle. Przedstawiamy kilka przepisów, które łatwo można wykonać zarówno w domu, podczas pikniku w ogrodzie czy wakacyjnego wyjazdu. A wszystko to na bazie wody gazowanej, która nawet dobrze znanym smakom nada niecodziennego charakteru.

  • Tea Rebels-kawy poprawiające nastrój

    Dzisiaj chciałabym Wam pokazać sklep w którym możecie kupić kawy i herbaty na każdą okazję. W ofercie sklepu Tea Rebels znajdują się produkty, które możecie zabrać ze sobą do biura, dać komuś na prezent lub możecie dobrać je do Waszego aktualnego nastroju. Ja jednak opowiem Wam dzisiaj o kawach :) Tea Rebels https://www.tearebels.pl/

  • Marakuja i mango pod bezową pierzynką

    Ten deser jest wprost przepyszny, ma delikatny, subtelny smak i wręcz rozpływa się w ustach! Lekko kwaskowaty smak marakui przełamuje słodycz bezowej pianki, a tę kompozycję dopełnia łagodny, słodki smak mango. kładniki odżywcze ukryte w owocach mango i marakui, wysyconych antyoksydantami, witaminami, minerałami i błonnikiem dodatkowo eksponują walory tego deseru. Prosty a zarazem wyszukany, jest to idealny deser na wszelkie okazje i na każdą porę roku, można go z powodzeniem podać latem, jak i na świąteczny stół w grudniu. Smakuje równie dobrze na ciepło jak i na zimno, ale latem radzę go podawać schłodzony, będzie wtedy bardziej orzeźwiający.