KobiecePorady.pl

Przepis na sycącą potrawkę z ryżu i kurczaka

Ta potrawka z ryżu i kurczaka smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. A jeśli zostanie jej z obiadu, wystarczy zapakować do pudełeczka i zabrać na drugi dzień do pracy. To sycące, smaczne danie sprawdzi się również w podróży, kiedy chcemy zabrać ze sobą zdrowy posiłek i nie martwić się, że nie mamy go gdzie podgrzać. Warto wypróbować ten nieskomplikowany przepis.

Kamila -

Powiązane artykuły

  • Delikatne i złociste gofry z bitą śmietaną, czyli jak zrobić idealne gofry

    Delikatne i złociste gofry z bitą śmietaną i sezonowymi owocami, to rewelacyjny przysmak na podwieczorek. Oczywiście niektórzy wolą z konfiturą, frużeliną lub po prostu posypane cukrem pudrem. Nie ważne z czym je zjesz, bo żeby zrobić takie gofry najpierw musisz poznać zasady, dzięki którym Twoje gofry będą mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz, czyli będą idealne.

  • Fit przepis: Znakomita domowa granola. Idealny pomysł na śniadanie!

    Granola, to mieszanina płatków zbożowych, rodzynek, orzechów, suszonych owoców i cukru lub innego słodkiego dodatku, która jest pieczona do chrupkości. Podawana jest najczęściej z mlekiem lub jogurtem na śniadanie. Może być także wykorzystywana do deserów, wypieków, owoców i lodów jako posypka. Jeżeli nigdy nie próbowałyście zrobić własnej wersji, ze swoimi ulubionymi dodatkami, to nic straconego!

  • Delikatne i złociste gofry z bitą śmietaną, czyli jak zrobić idealne gofry

    Delikatne i złociste gofry z bitą śmietaną i sezonowymi owocami, to rewelacyjny przysmak na podwieczorek. Oczywiście niektórzy wolą z konfiturą, frużeliną lub po prostu posypane cukrem pudrem. Nie ważne z czym je zjesz, bo żeby zrobić takie gofry najpierw musisz poznać zasady, dzięki którym Twoje gofry będą mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz, czyli będą idealne.

  • 3 smaczne przepisy na wytrawną tartę

    Gdy za oknem ładna pogoda, lepiej jest z niej skorzystać i wyjść na zewnątrz, niż sterczeć w kuchni. Przygotowywanie skomplikowanych potraw, które wymagają więcej czasu na przygotowanie, pozostaw na pochmurne dni. Zachęcamy do wypróbowania przepisów na lekkie tarty ze świeżymi warzywami prosto z ogródka lub ze straganu. Tarty smakują wyśmienicie zarówno na ciepło, jak i na zimno. Wytrawne tarty to dobry pomysł na lekką kolację w ogródku, a także jako poczęstunek dla gości.