KobiecePorady.pl

Zdrowe zamienniki niezdrowych produktów - wyglądaj lepiej!

Diety bywają drogą przez mękę. Często wykluczają z twojego menu pokarmy i produkty bez których nie wyobrażasz sobie życia, dlatego szybko kończą się fiaskiem, a ty wracasz do swoich starych przyzwyczajeń. Abyś nie poniosła kolejnej klęski w odchudzaniu proponujemy ci zdrowe zamienniki niezdrowych produktów.

Kamila -

Powiązane artykuły

  • Ocet jabłkowy dobry na wszystko! 8 sprawdzonych zastosowań!

    Ostatnimi czasy jest on niezwykle popularny produktem, chociaż jeszcze kilkanaście lat temu raczej nikt w naszym kraju o nim nie słyszał. Mowa o occie jabłkowym, który pojawia się w coraz większej liczbie polskich domów. Trudno wszak się temu dziwić, ma bowiem szeroki wachlarz różnorakich zastosowań. Jakich? Już odpowiadamy! Przypomnijmy tylko, że ocet jabłkowy uzyskiwany jest na skutek fermentacji jabłek albo jabłecznika. Przyda się w kuchni i nie tylko!

  • Jak pozbyć się plam z długopisu?

    Usuwanie plam z długopisu jest trudne. Zwykle pranie w pralce automatycznej jest niewystarczające, a pranie ręczne jest uciążliwe i czasochłonne. Istnieją jednak sposoby usunięcia plam z długopisu, które zajmują znacznie mniej czasu i wykazują wyższą skuteczność.

  • Ocet do zadań specjalnych. Zobacz 10 pomysłów na wykorzystanie go w inny sposób!

    Ocet to produkt, który znajdziemy w każdym domu. Jest tani, nie psuje się i można go wykorzystać do wielu zadań specjalnych. Ułatwi porządki, zabije bakterie, doda smaku potrawom... Lista jest długa, więc czytaj dalej i dowiedz się do czego jeszcze możesz go użyć.

  • Ocet jabłkowy dobry na wszystko! 8 sprawdzonych zastosowań!

    Ostatnimi czasy jest on niezwykle popularny produktem, chociaż jeszcze kilkanaście lat temu raczej nikt w naszym kraju o nim nie słyszał. Mowa o occie jabłkowym, który pojawia się w coraz większej liczbie polskich domów. Trudno wszak się temu dziwić, ma bowiem szeroki wachlarz różnorakich zastosowań. Jakich? Już odpowiadamy! Przypomnijmy tylko, że ocet jabłkowy uzyskiwany jest na skutek fermentacji jabłek albo jabłecznika. Przyda się w kuchni i nie tylko!