KobiecePorady.pl

6 powodów, dla których smartfon w podróży nie wystarczy

Fotografowanie smartfonem ma różne zalety. Jest łatwe, szybkie, no i przede wszystkim telefon mamy zawsze przy sobie. Są jednak sytuacje, gdy ten mały, zgrabny aparacik nie pozwoli Ci zrobić takich zdjęć, jakie byś chciała. I niestety, możesz się o tym przekonać już podczas podróży, gdy trudno będzie wziąć znikąd lepszy aparat, skoro się go nie zabrało z domu.

Ewa, Szturchaniec fotograficzny -

Powiązane artykuły

  • Zdrowe zamienniki niezdrowych produktów - wyglądaj lepiej!

    Diety bywają drogą przez mękę. Często wykluczają z twojego menu pokarmy i produkty bez których nie wyobrażasz sobie życia, dlatego szybko kończą się fiaskiem, a ty wracasz do swoich starych przyzwyczajeń. Abyś nie poniosła kolejnej klęski w odchudzaniu proponujemy ci zdrowe zamienniki niezdrowych produktów.

  • Wakacje z biurem podróży po raz pierwszy

    "Odwaga to panowanie nad strachem, a nie brak strachu." (Mark Twain) Każdy z nas obawiał się tego momentu zanim wyruszył w pierwszą podróż samolotem. Strach przed tym czego nie znamy. Obawy: „Co zrobimy jeśli staniemy w złej kolejce do odprawy i nie polecimy?". Tego typu pytania słyszę często w swojej pracy i rozumiem to całkowicie... Po kolei:-)  

  • Kierunek na wakacje - Santorini

    Gdy za oknem wciąż zimno i wieje, może warto spojrzeć przez chwilę na mapę i poszukać pocieszenia w planowaniu zbliżających się powolnym krokiem wakacji. Od kilkunastu lat jednym ze stałych urlopowych hitów jest Santorini – wulkaniczna wyspa należąca do Grecji, o niezwykłej urodzie i fascynującej przeszłości.

  • Ocet jabłkowy dobry na wszystko! 8 sprawdzonych zastosowań!

    Ostatnimi czasy jest on niezwykle popularny produktem, chociaż jeszcze kilkanaście lat temu raczej nikt w naszym kraju o nim nie słyszał. Mowa o occie jabłkowym, który pojawia się w coraz większej liczbie polskich domów. Trudno wszak się temu dziwić, ma bowiem szeroki wachlarz różnorakich zastosowań. Jakich? Już odpowiadamy! Przypomnijmy tylko, że ocet jabłkowy uzyskiwany jest na skutek fermentacji jabłek albo jabłecznika. Przyda się w kuchni i nie tylko!