KobiecePorady.pl

Przepis na zupę chrzanową z wołowiną i jajkiem poche

Zupa chrzanowa to taka alternatywa dla tradycyjnego żurku. Nieco ostrzejsza, nieco inna, wzbogacona o mięciutką wołowinę. Szybka w przygotowaniu i mega smaczna. Żółtko, które rozlewa się do zupy sprawia, że staje się ona odrobinę bardziej gęsta i jest tą kropką nad i nadająca głęboki smak.

Rosiołowa -

Powiązane artykuły

  • Biała kiełbasa w sosie musztardowym

    Biała kiełbasa nie musi być tylko gotowana i podana z chrzanem, równie dobrze smakuje smażona, grillowana. Dziś natomiast chcę przekonać Was do podania jej w sosie musztardowym. Doskonale sprawdzi się na luźnym grillowym przyjęciu jak i jako ciekawa odmiana na wielkanocnym stole.

  • Biała kiełbasa w sosie musztardowym

    Biała kiełbasa nie musi być tylko gotowana i podana z chrzanem, równie dobrze smakuje smażona, grillowana. Dziś natomiast chcę przekonać Was do podania jej w sosie musztardowym. Doskonale sprawdzi się na luźnym grillowym przyjęciu jak i jako ciekawa odmiana na wielkanocnym stole.

  • Przepis na wiosenne faszerowane jajka

    Wielkimi krokami zbliża się Wielkanoc. Na naszych stołach pojawią się wędliny, baby wielkanocne i jajka pod różną postacią. Ja proponuję Wam jajka faszerowane koperkiem i szczypiorkiem :)

  • Przepis na wiosenne faszerowane jajka

    Wielkimi krokami zbliża się Wielkanoc. Na naszych stołach pojawią się wędliny, baby wielkanocne i jajka pod różną postacią. Ja proponuję Wam jajka faszerowane koperkiem i szczypiorkiem :)