KobiecePorady.pl

Ciasto jabłkowo- migdałowe

Właśnie zaczął się sezon na jeden z najbardziej znanych i cenionych jesiennych owoców- jabłka. Możemy je przygotować zarówno na słodko jak i na wytrawnie, jabłka pasują do wszystkiego! Korzystajmy z sezonu na te pyszne i pełne witamin owoce i przygotowujmy sezonowe dania i desery z ich udziałem.

Smaki Francji -

Powiązane artykuły

  • Zupa z dyni hokkaido z liśćmi szałwii i tagliatelle

    Korzystajmy z sezonu na dynię i z jej wartości odżywczych i wykorzystujmy w kuchni różne jej odmiany. Dynia hokkaido jest nieco słodsza od tradycyjnej dużej dyni. Ja wykorzystałam ją do przygotowania zupy z makaronem tagliatelle i chrupiącymi smażonymi listkami szałwi.

  • Risotto z borowikami

    Grzyby- jesienne skarby lasu- pozwalają na przygotowanie pysznych dań, a nawet deserów!  Tym razem proponuję Wam przepis na pyszne risotto z borowikami, możecie je również zastąpić innymi grzybami.

  • Risotto z borowikami

    Grzyby- jesienne skarby lasu- pozwalają na przygotowanie pysznych dań, a nawet deserów!  Tym razem proponuję Wam przepis na pyszne risotto z borowikami, możecie je również zastąpić innymi grzybami.

  • Risotto z borowikami

    Grzyby- jesienne skarby lasu- pozwalają na przygotowanie pysznych dań, a nawet deserów!  Tym razem proponuję Wam przepis na pyszne risotto z borowikami, możecie je również zastąpić innymi grzybami.