KobiecePorady.pl

Podaruj zdrowie na walentynki – przepisy na pyszne koktajle

Już na kilka dni przed świętem zakochanych zastanawiamy się, co podarować bliskiej osobie. Biżuteria, wspólny wyjazd, czy romantyczna kolacja w dobrej restauracji – to tylko niektóre pomysły warte wykorzystania. Dziś podpowiadamy Wam, co przygotować na śniadanie w walentynki, by pozytywnie wpłynąć na nastrój i zdrowie ukochanej osoby.

Kamila -

Powiązane artykuły

  • Soki Victoria Cymes w technologii HPP

    Uznany i ceniony producent świeżych soków – firma Victoria Cymes – jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologii zachowują większość wartości odżywczych warzyw i owoców, przy wydłużonym terminie przydatności do spożycia oraz gwarantowanym bezpieczeństwie produktu. To doskonała odpowiedź na współczesne trendy konsumenckie, jak również ułatwienie dla logistyki w handlu. Tłoczone na zimno soki Victoria Cymes, utrwalane w technologii HPP, oferowane są w trzech smakach. Są dostępne na rynku od ubiegłego roku.

  • NOWE bezgluteNOWE produkty Jawo

    Gotowanie w domu – zdrowo, naturalnie i pysznie jest łatwiejsze, kiedy można sięgnąć po wsparcie. Tym wsparciem od lat w wielu domach są produkty mrożone Jawo. Teraz mogą z nich korzystać również osoby chore na celiakię i na diecie bezglutenowej, bo częstochowska marka, jako pierwszy w Polsce producent mącznych mrożonek, powiększyła właśnie swoją ofertę o linię bezglutenową.

  • 4 zalety zdrowej diety, które przekonają Cię do niej

    Podejmując decyzję o przejściu na zdrową dietę powinniśmy mieć na uwadze kilka ważnych aspektów. Przede wszystkim zadaj sobie pytanie jakie są plusy przejścia na zdrowe odżywianie. Jeśli nie do końca wiesz to koniecznie przeczytaj te 4 poniższe punkty to właśnie one powinny zmotywować Cię działania.

  • Soki Victoria Cymes w technologii HPP

    Uznany i ceniony producent świeżych soków – firma Victoria Cymes – jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologii zachowują większość wartości odżywczych warzyw i owoców, przy wydłużonym terminie przydatności do spożycia oraz gwarantowanym bezpieczeństwie produktu. To doskonała odpowiedź na współczesne trendy konsumenckie, jak również ułatwienie dla logistyki w handlu. Tłoczone na zimno soki Victoria Cymes, utrwalane w technologii HPP, oferowane są w trzech smakach. Są dostępne na rynku od ubiegłego roku.