KobiecePorady.pl

Przepis na Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami to alternatywa dla jajek ugotowanych na twardo podawanych w majonezie. Znakomicie urozmaicą Wielkanocne śniadanie, ale też świetnie sprawdzą się na imprezowym stole. Gwarantuję, że znikną z niego jako pierwsze! I uwaga, robi się naprawdę szybko! A jeśli zostanie wam farszu, zjedzcie go jako pastę do chleba :)

strasznie smaczne -

Powiązane artykuły

  • Schab w galarecie nadziewany pastą jajeczną (po warszawsku)

    Schab w galarecie nadziewany pastą jajeczną to pomysł na rodzinną kolację, imprezę czy świąteczny stół. Dobrze smakuje i ciekawie się prezentuje. Jest przy nim trochę pracy, ale wszystkie czynności możemy rozłożyć w czasie. Samo mięso można przygotować dzień wcześniej, podobnie jak bulion na galaretę, czy ugotować jajka. Potem, złożenie składników w całość zajmie nam już chwilę.

  • Przepis na domowy zakwas na żurek

    Domowy zakwas jest bardzo prostu w przygotowaniu, potrzeba jedynie trochę cierpliwości, ponieważ jego powstawanie trwa około 4-6 dni. Gotowy zakwas powinien ładnie pachnieć i mieć kwaskowaty posmak. Jak dla mnie przypomina wodę z kiszonych ogórków ;)

  • Pomysł na czekoladowe jajka niespodzianki

    Fantastyczny pomysł na niebanalny deser, zaskocz swoich gości! ;)

  • Schab w galarecie nadziewany pastą jajeczną (po warszawsku)

    Schab w galarecie nadziewany pastą jajeczną to pomysł na rodzinną kolację, imprezę czy świąteczny stół. Dobrze smakuje i ciekawie się prezentuje. Jest przy nim trochę pracy, ale wszystkie czynności możemy rozłożyć w czasie. Samo mięso można przygotować dzień wcześniej, podobnie jak bulion na galaretę, czy ugotować jajka. Potem, złożenie składników w całość zajmie nam już chwilę.