KobiecePorady.pl

Sałatka z batatów i pomarańczy

Moja propozycja na dzisiaj to kolorowa, smaczna i witaminowa sałatka, która doda Wam energii i otuchy w tym trudnym okresie. Życzę Wam wszytkim dużo zdrowia!

Smaki Francji -

Powiązane artykuły

  • Marmurkowy keks czekoladowo-dyniowy

    W tym szczególnym okresie proponuję Wam dla osłody przepis na marmurkowy keks czekoladowo-dyniowy, które możecie przygotować na świąteczny stół. Jest naprawdę wyborny i oryginalny w smaku, do jego przygotowania najlepiej użyjcie dyni butternut, która ma  delikatny, lekko słodki smak, lub dyni hokkaido czy zwykłej dyni. Życzę Wam pięknych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, trzymajcie się ciepło i zdrowo! Wielkie podziękowania dla personelu medycznego i wszystkich, którzy nadal dla nas pracują w tym trudnym czasie.

  • Marmurkowy keks czekoladowo-dyniowy

    W tym szczególnym okresie proponuję Wam dla osłody przepis na marmurkowy keks czekoladowo-dyniowy, które możecie przygotować na świąteczny stół. Jest naprawdę wyborny i oryginalny w smaku, do jego przygotowania najlepiej użyjcie dyni butternut, która ma  delikatny, lekko słodki smak, lub dyni hokkaido czy zwykłej dyni. Życzę Wam pięknych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, trzymajcie się ciepło i zdrowo! Wielkie podziękowania dla personelu medycznego i wszystkich, którzy nadal dla nas pracują w tym trudnym czasie.

  • Sałatka z czerwonej kapusty, zielonego jabłka i orzechów włoskich

    Dziś proponuję Wam prosty przepis na zdrową pełną witamin sałatkę, nie wymagającą wielu składników, a więc idealną do przyrządzenia w tym trudnym dla nas wszystkich okresie. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia, uważajcie na siebie! Wielkie podziękowania dla personelu medycznego, który jest na pierwszym froncie walki z koronawirusem, walczy o nasze zdrowie i życie.

  • Zielone szparagi z sosem muślinowym

    Sezon na szparagi trwa krótko, więc korzystajcie z tego okresu, aby przygotować smaczne potrawy z udziałem szparagów. Dziś podaję Wam prosty przepis na francuski sos muślinowy (mousseline), z którym możecie podać szparagi (zielone lub białe, wedle wyboru), jest niezwykle delikatny i subtelny, szparagi będą z nim smakowały naprawdę wybornie. Osobiście wolę zawsze gotować szparagi na parze, ale jeśli wolicie tradycyjne gotowanie w wodzie, najlepiej zanurzcie szparagi tak, by główki wystawały powyżej gotującej wody.