KobiecePorady.pl

Łosoś z dressingiem z mango i awokado

Filet z łososia w wersji słodko-słonej, podany z dressingiem z mango, awokado i limonki, to subtelna kompozycja, którą możecie podać z dodatkiem ryżu, np. czarnego dla efektu wizualnego.

Smaki Francji -

Powiązane artykuły

  • Keks z cukinią, fetą, ziołami i cytryną

    Na letni stół proponuję Wam dziś keks z cukinią, serkiem feta, miętą, szczypiorkiem i dodatkiem skórki otartej z cytryny. Podajemy go na zimno, jest zatem idealnym warzywnym dodatkiem lub daniem na upalne lato.

  • Koper włoski pieczony z batatem i kozim twarożkiem

    Dla miłośników batatów i kopru włoskiego mam tym razem przepis na smaczne danie z ich udziałem oraz dodatkiem koziego twarożku, koperku i nasion kopru włoskiego. Jest nie tylko smaczne, ale wizualnie również bardzo ładnie się prezentuje, więc nie wahajcie się je wypróbować.

  • Fraisier- francuski torcik truskawkowy

    FRAISIER- FRANCUSKI TORCIK TRUSKAWOWY Pyszne, lekkie i delikatne ciasto biszkoptowe przekładane kremem kremem waniliowym i truskawkami jest idealne na wszelkie na okazje, możecie je przygotować np. z okazji Dnia Matki, na pewno zasmakuje Waszym mamom.

  • Koper włoski pieczony z batatem i kozim twarożkiem

    Dla miłośników batatów i kopru włoskiego mam tym razem przepis na smaczne danie z ich udziałem oraz dodatkiem koziego twarożku, koperku i nasion kopru włoskiego. Jest nie tylko smaczne, ale wizualnie również bardzo ładnie się prezentuje, więc nie wahajcie się je wypróbować.