KobiecePorady.pl

Zaburzenia odżywiania - moja historia

Życie jest absolutnie nieprzewidywalne i potrafi mocno zaskoczyć. Przekonałam się o tym niejednokrotnie. Zastanawialiście się kiedyś jaką mają historię osoby mijane na ulicy? A może nawet nasi bliscy znajomi, o których być może wcale wszystkiego nie wiemy? Czy doświadczycie tego wszystkiego co doświadczyliście? Moja odpowiedź to zdecydowanie NIE. Nie sądziłam, że dziś będę w takiej sytuacji, w jakiej się znajduję, że moje życie tak się potoczy, że będę miała za sobą właśnie takie przeżycia, a już na pewno, że będę się zmagać z zaburzeniami odżywiania...

Petits dejeuners -

Powiązane artykuły

  • 10 trików, aby spalać więcej kalorii!

    Wystarczy, że zmienimy trochę swoje codzienne przyzwyczajenia i już możemy spalić dużo więcej kalorii. Jednym słowem: małym wkładem, duże działanie. Tych 10 trików pomoże Ci zaoszczędzić kalorie w ciągu dnia, a przy okazji troszkę schudnąć - bez pocenia się i głodowania.

  • Fit przepis: Znakomita domowa granola. Idealny pomysł na śniadanie!

    Granola, to mieszanina płatków zbożowych, rodzynek, orzechów, suszonych owoców i cukru lub innego słodkiego dodatku, która jest pieczona do chrupkości. Podawana jest najczęściej z mlekiem lub jogurtem na śniadanie. Może być także wykorzystywana do deserów, wypieków, owoców i lodów jako posypka. Jeżeli nigdy nie próbowałyście zrobić własnej wersji, ze swoimi ulubionymi dodatkami, to nic straconego!

  • 10 sposobów na to, jak powstrzymać chęć na słodycze

    Każdy słodyczoholik wie jak trudno przejść obojętnie koło czekoladowego tortu czy bielutkiej bezy. Jednak kiedy zaczynamy nie mieścić się w swoich ulubionych spodniach to znak, że należy przejść na słodyczowy detoks. Jak w takim wypadku opanować chęć na słodkie i nie zwariować? Mamy dla ciebie kilka rad, które pomogą ci przetrwać ten trudny okres bez słodkości.

  • Fit przepis: Znakomita domowa granola. Idealny pomysł na śniadanie!

    Granola, to mieszanina płatków zbożowych, rodzynek, orzechów, suszonych owoców i cukru lub innego słodkiego dodatku, która jest pieczona do chrupkości. Podawana jest najczęściej z mlekiem lub jogurtem na śniadanie. Może być także wykorzystywana do deserów, wypieków, owoców i lodów jako posypka. Jeżeli nigdy nie próbowałyście zrobić własnej wersji, ze swoimi ulubionymi dodatkami, to nic straconego!